Bezienswaardigheden van New York

New York is de stad die nooit slaapt en dat komt mede door alle bezienswaardigheden in deze wereldstad. New York is de hoofdstad van het Amerikaanse geld en staat bol van het amusement. New York is het toonbeeld van “the American dream”, er is altijd wat te beleven. Tijdens een stedentrip naar New York wil je het maximale uit je vaak beperkte tijd in de Verenigde Staten halen. Daarom hebben we op deze pagina’s de verschillende bezienswaardigheden in New York uiteengezet. Alle do’s en dont’s komen voorbij!

New York verkennen en ontdekken

Na aankomst in New York zal je een aantal dingen direct opvallen. In deze stad zal het moeilijk worden om rustpunten te vinden. Er is dag en nacht bedrijvigheid in New York en je zalt altijd sirenes van hulpdiensten horen loeien en taxi chauffeurs horen toeteren. Maar toch zijn er heel veel rustige plekken te ontdekken in New York. Een Drukke plek in New York is overdag Wall Street als financieel centrum van de wereld. ’s Nachts wordt dit probleemloos overgenomen door het amusement. Vrijwel elke avond zul je in New York een bezoek kunnen brengen aan musicals, theaters of aan een film die in première gaat.

Uitgaan in New York

Het uitgaansleven en het nachtleven van New York speelt zich verspreid over de stad af maar het epicentrum is te vinden in Manhattan. ’s Avonds sluit de commercie de deuren en verschijnen er straat artiesten en andere muziekanten. Mensen die nog geen moeie voeten hebben vermaken zich de hele nachten in de moderne en extravagante discotheken van New York.

Copyright © 2019 Last Minute New York