Vliegtickets New York

Er zijn diverse aanbieders van vliegtickets naar New York. De meeste vliegtuigmaatschappijen vliegen naar JFK Airport. Dit is een luchthaven gelegen in het stadsdeel Queens. De afstand van de JFK luchthaven naar Manhattan is ongeveer 25 kilometer. Het vervoer van de luchthaven naar het centrum kan per trein, metro, taxi of met de AirTrain. De AirTrain is veruit het snelste. De prijzen tussen vliegtickets kunnen verschillen vanaf de luchthaven waar je vertrekt. De meeste vluchten vertrekken vanaf Schiphol, maar het is soms voordeliger om vanuit Düsseldorf te vertrekken.

Bij het boeken van tickets New York is het goed om rekening te houden met acties. Op het moment dat je een flexibele vertrekdatum hebt dan kan je bijvoorbeeld rekening houden met acties zoals de “werelddeal weken” van KLM. Zo kan je al snel een paar honderd euro besparen op je vliegticket naar New York. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je als snel 8 uur in het vliegtuig zit. Dan is het fijn om een comfortabele stoel te hebben, hou hier rekening mee bij het boeken van jou ticket naar New York.

Vergeet ook niet om last minute aanbiedingen te checken. Spontaan op stedenreis naar New York, hoe leuk is dat? Let bij het boeken van een last minute reis wel op een aantal punten. Soms wordt er bij een last minute aanbieding minder informatie vrijgegeven waardoor het achteraf ook lastiger is om eventuele klachten te benoemen. Houdt ook goed rekening met wat er wel- en wat er niet bij de prijs is inbegrepen. Gaat het bij de reservering bijvoorbeeld om een verblijf met volpension of is alleen het ontbijt inbegrepen?
vliegtickets naar new york

Copyright © 2019 Last Minute New York